tiistai 2. huhtikuuta 2013

Paistettua lohta, tillikastiketta ja perunamuussia




Tällästä pöperöä tänään :)
Perunamuussin tein kermasta,kun sattui olemaan ylimääräistä ja käytin tietenkin oikeaa voita :)

Lohipalat paistoin pannulla voi-öljyseoksessa.

Tillikastikkeeseen tuli:

-40g voita
-40g vehnäjauhoja
-n.5dl kalalientä
-suolaa
-pippuria
-n. puolikkaan sitruunan mehu
-nippu tuoretta tilliä
-pieni sipuli pieneksi silputtuna
-loraus kuohukermaa

Voi sulatetaan kattilassa, joukkoon laitetaan sipuli kuullottumaan, jonka jälkeen lisätään jauhot. Kypsennetään hetki,jonka jälkeen lisätään kalaliemi, sitruunanmehu  ja pippuri.  Keitellään hiljakseen,että vehnäjauho kypsyy. Loppuvaiheessa lisätään tilkka kermaa ja tuore,silputtu tilli.

Lisäkkeenä tarjosin babyporkkanoita, jotka maustoin rakuunalla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti