maanantai 11. helmikuuta 2013

Leivitettyjä porsaanleikkeitä,valkosipuli-kermaperunoita ja suppilovahveromuhennosta

Tälläistä sunnuntai- herkkua tällä kertaa :)

Kokonaisesta possun ulkofileestä leikkelin pihvit, jotka nuijin ohueksi ja leivitin täysleivityksellä : eli ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
Paistoin pihvit öljy-voi-seoksessa suht kuumalla pannulla :)


Lisukkeeksi tein valkosipuli-kermaperunoita.
Kuorin ja suikaloin 2kg jauhoisia perunoita, otin niihin hiukan väriä pannulla ja sen jälkeen ladoin ne uunivuokaan kerman ja tuoreen valkosipulin kanssa. Maustoin suolalla ja mustapippurilla.

Pakkasessa oli suppilovahveroita, niin tein niistä vielä muhennoksen pihvien päälle.
Sienten lisäksi muhennokseen laitoin sipulia, kermaa, suolaa, valkopippuria ja tuoretta rakuunaa.


Bon apetit , toivottaa Kokintekele  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti