keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Paistettua maksaa ja perunamuussia

Joskus tekee mieli syödä maksaa, vaikka meidän perheen geeniperimät eivät sitä suostu syömään,kuin eineslaatikon muodossa :)   Maksakammoiset saivat siis nakkikastiketta ja perunaa ja me miehen kanssa herkuteltiin maksalla.

Tein ihan tavallisen muussin jauhoisista perunoista.

Maksan paistaminenhan on helppoa, kunhan muistaa, ettei paista liikaa. Maksa saa jäädä sisältä aavistuksen punaiseksi.

Pyörittelin maksaviipaleet vehnäjauhoissa ja paistoin öljy-voi seoksella pannulla. Maksasta tuntee näppituntumalla, milloin se on sopiva, kuten kunnon pihveistäkin..

Maksalle kaveriksi haudutin sipulia pannulla, koska mun mielestä se ehdottomasti kuuluu annokseen. Lisänä syötiin salaattia :)


Maukasta oli :)  T: Kokintekele


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti